Multiplayer Hub Logo  
  Powered by Noble Master Games, http://www.noblemaster.com Multiplayer Dragon
  Forums Twitter Dev. Blog ⊕  
Home > Forums

MultiplayerHub.com
» Forums|New Posts
» Twitter
» Dev. Blog
» About
» Contact Us
Showcase
» Age of Conquest
» Demise of Nations
» Retro Commander

































Multiplayer Forums


Board index » Games » Demise of Nations (DON) » DON: Technical Support


Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Any advice?
PostPosted: 31 Jan 2019, 12:37 
Moderator
Moderator

Joined: 06 Feb 2017, 15:34
Posts: 131
I try to open the game but I get a pop up

No JVM could be found on your system.
Please define EXE4J_JAVA_HOME
to point to an installed 32-bit JDK or JRE or download a JRE
from www.java.com

I assume i need to update java or something?

_________________
Official Discord Server
https://discord.gg/KKp5bgm


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Any advice?
PostPosted: 31 Jan 2019, 15:36 
Game Developer
Game Developer
User avatar

Joined: 17 Apr 2005, 02:34
Posts: 8471
Location: Honolulu
That's odd. The game comes bundled with the correct JRE. You should not get that error message. Unless you are running the generic Linux version? Is it possible that your anti-virus is messing with the installation.

What binary are you trying to install? Also where did you download it from?

_________________
play: Age of Conquest IV


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Any advice?
PostPosted: 01 Feb 2019, 14:23 
Moderator
Moderator

Joined: 06 Feb 2017, 15:34
Posts: 131
The odd thing is its my shortcut icon on my desktop, but when I open the folder and run the game it runs fine. I'm not sure the cause of it, but at least i can launch the game now.

_________________
Official Discord Server
https://discord.gg/KKp5bgm


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Any advice?
PostPosted: 01 Feb 2019, 17:45 
Game Developer
Game Developer
User avatar

Joined: 17 Apr 2005, 02:34
Posts: 8471
Location: Honolulu
Maybe try to make a new shortcut and see if that works?

_________________
play: Age of Conquest IV


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Any advice?
PostPosted: 01 Feb 2019, 18:44 
Moderator
Moderator

Joined: 06 Feb 2017, 15:34
Posts: 131
When i put the app on the desktop it doesn't work but a shortcut works. I think its the computer looking in the wrong drive while the shortcut helps guide it or something. Anyways its all working like before so no complaints here :^^:

_________________
Official Discord Server
https://discord.gg/KKp5bgm


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Any advice?
PostPosted: 02 Feb 2019, 15:22 
Game Developer
Game Developer
User avatar

Joined: 17 Apr 2005, 02:34
Posts: 8471
Location: Honolulu
Yes, you can't copy the binary .exe to the desktop as it needs the data folder be next to it. The shortcut works because it just tells the operating system where the real .exe is (with it's correct folder structure) and then starts that.

:kg:

_________________
play: Age of Conquest IV


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Green Smilies by http://www.greensmilies.com/

Home  |  Forums  |  Twitter  |  Dev. Blog  |  About  |  Contact