Multiplayer Hub Logo  
  Powered by Noble Master Games, http://www.noblemaster.com Multiplayer Dragon
  Forums Twitter Dev. Blog ⊕  
Home > Forums

MultiplayerHub.com
» Forums|New Posts
» Twitter
» Dev. Blog
» About
» Contact Us
Showcase
» Age of Conquest
» Demise of Nations
» Retro Commander

































Multiplayer Forums


Board index » Games » Demise of Nations (DON) » DON: Modding Discussions & Workshop


Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Making a Map/Scenario
PostPosted: 07 Nov 2017, 13:50 
Serf
Serf

Joined: 07 Nov 2017, 13:42
Posts: 2
So whenever i Load up the map it pops up with 2 error messages "Error Loading Bundle" and "Too Many Parts Returned". I was curious as two how to resolve this. Also as to be expected i cannot upload the map but Im wondering if its possible to play it once with a couple of my friends? :hilfe:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Making a Map/Scenario
PostPosted: 07 Nov 2017, 16:14 
Game Developer
Game Developer
User avatar

Joined: 17 Apr 2005, 02:34
Posts: 8263
Location: Honolulu
Quote:
So whenever i Load up the map it pops up with 2 error messages "Error Loading Bundle" and "Too Many Parts Returned". I was curious as two how to resolve this.
That error indicates the map file got corrupted. Do you have a backup copy where loading worked?

Quote:
Also as to be expected i cannot upload the map but Im wondering if its possible to play it once with a couple of my friends?
You could play it via Hotseat.

_________________
play: Age of Conquest IV


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Making a Map/Scenario
PostPosted: 09 Nov 2017, 16:02 
Serf
Serf

Joined: 07 Nov 2017, 13:42
Posts: 2
Thanks for the quick reply, and unfortunately no i don't i was working on a splintered North America map. Is there any particular cause to why a map becomes corrupted or is it random? It seems to happen to any map I create which I assume is a software issue. I did clear out all the old .jar files due to them creating difficulty on launch i'm assuming that has something to do with it.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Making a Map/Scenario
PostPosted: 09 Nov 2017, 17:30 
Game Developer
Game Developer
User avatar

Joined: 17 Apr 2005, 02:34
Posts: 8263
Location: Honolulu
My bad: the input stream didn't get closed properly causing those error messages to popup! Don't worry, your maps are fine!

I am uploading a bugfix now...

_________________
play: Age of Conquest IV


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Green Smilies by http://www.greensmilies.com/

Home  |  Forums  |  Twitter  |  Dev. Blog  |  About  |  Contact