Multiplayer Hub - Online Game Forums
http://www.multiplayerhub.com/board/

Reporting a weird/serious problem.
http://www.multiplayerhub.com/board/viewtopic.php?f=47&t=5135
Page 1 of 1

Author:  rickster [ 15 Apr 2017, 06:54 ]
Post subject:  Reporting a weird/serious problem.

So I'm not sure what happened, but apparently a player's country is still on a map, but it's out of the gameplay? I've attached several screenshots just to show this potential game breaking problem. (It's been on for at least 3 turns, i thought it was just a one turn thing so I didn't report)


Here's the issue:

Germany is still in the map.

Info window says correctly that it has 7 territories. (as we see in the map)

When I press "Diplomacy" from the Info page, it couldn't locate Germany.

Scoreboard says it's out of the game. 0 points.


Everything is in the attached files. Please fix this, or it might happen to other players as well! It's misleading apparently the server end information didn't update my client end information. Something went wrong in the middle I guess. Please investigate this!

Attachments:
File comment: When you select "Diplomacy" in the Nation Info page, it couldn't locate the nation....
Screen Shot 2017-04-15 at 12.41.19 PM.png
Screen Shot 2017-04-15 at 12.41.19 PM.png [ 1.49 MiB | Viewed 365 times ]
File comment: When you select his territories, it still shows Germany.
Screen Shot 2017-04-15 at 12.41.08 PM.png
Screen Shot 2017-04-15 at 12.41.08 PM.png [ 2.01 MiB | Viewed 367 times ]
File comment: Germany (yellow) is out of the game, according to scoreboard. 0 points.
Screen Shot 2017-04-15 at 12.40.58 PM.png
Screen Shot 2017-04-15 at 12.40.58 PM.png [ 1.25 MiB | Viewed 368 times ]

Author:  noblemaster [ 15 Apr 2017, 07:21 ]
Post subject:  Re: Reporting a weird/serious problem.

That definitely looks like a bug! I think the king got eliminated but the country not properly re-assigned (neutral etc.). Is there a way to reproduce the bug? How did that happen?

Author:  TravisII [ 15 Apr 2017, 08:46 ]
Post subject:  Re: Reporting a weird/serious problem.

We've had this bug for a while. No idea how to reproduce it, definitely happens when they die but under what conditions I know not.

Page 1 of 1 All times are UTC - 10 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/